pondělí 11. června 2012

Marriage Guide

Jsem nemocen. Již dva týdny okupuju postel a z toho nic nedělání je mi vážně těžce na nic. Hromada rozepsaných zajímavých článků, stěhování na krku, nutnost vydělávat na své živobytí a já si úplně chcíplý ležím v posteli a modlím se ke všem bohům, jejichž jména si vybavuju, abych byl konečně v pořádku. Když jsem měl vysokou teplotu, dostal jsem se do takového deliria, že jsem začal plácat kraviny typu: „Sestřička samice, tu já rád nejvíce“, což byla rýmovačka, které jsem se na očním potutelně chechtal asi hodinu, než mi došlo, že je to vážně ubohý a nekorektní rým, který by roztomile zmatenou sestřičku v krátké sukni a modrýma očima asi těžce urazil.

I přes svou kompletní neschopnost se jakkoli zorganizovat jsem se dnes konečně donutil napsat alespoň těchto pár řádků. Chci vám totiž sdělit, že se ze mě stal oficiálně otištěný autor! Jo! Mám džob v časopise! Sice vychází jen třikrát ročně, za to ale hned dvojjazyčně, takže mých PR textů si budou moct užívat i čtenáři v Londýně, Oslu či Bruselu.

Trocha historie: s vydavatelem magazínu Marriage Guide (ano, je to svatební magazín) Petrem jsem se seznámil na svatebním veletrhu v OD, když jsem tam poletoval kolem Matragi. A jelikož věta: „Filda to zařídí,“ byla univerzální odpověď na jakýkoli požadavek, jenž byl na rusovlasou divu vznesen, přistál mi na pracovním stole úkol napsat pro tento magazín reportáž ze setkání zástupců časopisu s paní návrhářkou. Světe div se, napsal jsem to dokonale (lidi, je mi zle, nějak si musím zvednout náladu :), a tak když se Petr dozvěděl, že u Matragi již nepracuju, připojil se do zástupu těch, kteří mi mile nabídli spolupráci, jelikož vycítili šanci čapnout toho šikovného kluka, když je aktuálně volný. No a tak mám v nejnovějším čísle Marriage Guide otištěny hned čtyři články, z nichž dva jsou super reportáže a dva lehce nadprůměrné PR texty.

Tak si užijte níže přiložené články a prosím, přejte mi zdraví, jinak tu asi umřu na samotu a nudu (předevčírem to došlo tak daleko, že jsem si ve tři ráno četl Wolkerovu tvorbu z Poljany a to už je zlé).

Pá!

Wedding Design

Blanka Matragi

Vrtbovská zahrada

Marina Vltava

PS: tohle jsou mé historicky první články, za které jsem dostal autorský honorář. Konečně můžu říct: I'm a writer!

9 komentářů:

  1. Gratuluju, přeju brzké uzdravení a Wolkera nečti, to je fakt zlé.

    OdpovědětVymazat
  2. vcera jsem se koukal na Dabel nosi Pradu, ted jsem si na to vzpomnel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v souvislosti s čím? :)

      Vymazat
    2. jak mela sefova ty asistentky .. "filda to zaridi"
      kazda holka by pro tu praci vrazdila ... :)
      i ten prechod od asistentky k psani clanku, vse tam najdes ;)

      Vymazat
  3. No, mě hlavně baví, jak se nám nenápadně, ale jistě prozrazují detaily kolem spolupráce s "rusovlasou návrhářkou" :-D Inu ano, naše idoly občas padnou...

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se pridavam ke gratulaci :-) R.

    OdpovědětVymazat
  5. Hele, ty writere, co kdybys taky někdy, zase jednou konečně, nawritoval něco na blog? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Rým se samicí mě neskutečně pobavil, kamarád všem slečnám říká samice, a když je lehce připitý tak přidá ještě že jsou lahodně..:D
    Jinak, člověče, ty máš CV, za které by vraždila, každá holka ...:)))
    Em.

    OdpovědětVymazat