pondělí 21. listopadu 2011

Odhalení

Tímto vám prozrazuji, co jsem si před týdnem koupil z kolekce Versace for H&M. Je to psychedelická dvojice tvořená košilí a kalhotami. Kalhoty vzbuzují nečekaný zájem okolí. Tatínek je musel vyhnat ze své mysli skleničkou něčeho ostřejšího, prodavačky u Nike omdlely, cizinci koukají a ukazují prstíky. Já jsem s nimi nadmíru spokojen. Že to bude pro ostatní takový šoking, jsem skutečně nečekal!

Zítra jdu do butiku Versace pro informace, které mi chybí k dopilování recenze jejich kolekce, kterou jsem dnes napsal. Taky se musím stavit v Luxoru, abych si ověřil, zda jsem správně určil geometrickou abstrakci.

Teď ještě rozešlu milion zpráv s nápady, které včera vzešly z bleskového brainstormingu v OD. Těžko říct, kdo je tu větší Uragán :)

Zatím!


Fotografie: zleva: Tomáš Jeřábek (úžasný varhaník a varhanář), Blanche, já.

41 komentářů:

  1. Tak to je fakt úlet! :-) Ale proč ne, že? :-)
    Nedy

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten je parádní, dost drsnej:))

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, aspoň někdo se to odváží nosit ;-) Vnímájí pak studenti na přednáškách Gerlocha, nebo se každý otáčí za tebou? :-)
    R.

    OdpovědětVymazat
  4. Ooo, čekala jsem hodně, ale tohle ne :D I tak ale obdivuju.. N.

    A jen tak mimochodem, všiml si vůbec někdo té Blanky? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Viac psychedelických vzorov na mužoch! Viac Versace! Viac Matragi! Chcem stretávať takto oblečených ľudí, aspoň nech viem, že nie som jediná oblečená ako exot. A myslím to vážne a v dobrom, samozrejme.

    OdpovědětVymazat
  6. Já se ani tatínkovi nedivím :-)) Ten vzor magicky přitahuje pohled do rozkroku :-D Zvlášť pokud si vezmeš ty kalhoty a nějaký méně výrazný vršek. Ale jinak se přidávám k nadšení ostatních. Coby

    OdpovědětVymazat
  7. Lajk ! Zkus něco od Jeremyho Scotta :-P to budou trochu jiné reakce !

    OdpovědětVymazat
  8. @Nedy: úlet? Proč? :)))
    @R.: myslím, že ty otrlé duše, které ještě stále docházejí na přednášky pana Gerlocha, už nevytrhne z jejich světa snů ani výbuch bomby, natož tak můj outfit :D
    @czech foreigner: často pobíhám po náměstí Republiky! :D
    @N.: to je vážně takový šoking? Mně to ani nepřijde... (možná proto, že se nevidím jako celek :-)
    @Evee: hell yeah!
    @Coby: to jen na fotce (doufám :)
    @Ibrahim: už vidím ty chudáky na ulici, jak narážejí do pouličního osvětlení, páč místo na cestu hledí po mně! Ne, ne, ne - monopol na J. tu máš TY! (:

    OdpovědětVymazat
  9. Tahle společnost takovou rebelii potřebuje ! :-) Tleskám ti !

    OdpovědětVymazat
  10. No, opravdu nevím. Zdálky (ta fotka nejde zvětšit) to vypadá jako souprava na snowboard. P.

    OdpovědětVymazat
  11. Haha, gotcha!

    http://www.invogue.cz/wp-content/uploads/2011/11/hm15.jpg

    OdpovědětVymazat
  12. @Ibrahim: pořád mi v hlavě rezonují slova Evy Eisler: "Mladí lidé, chce to odvahu krásně se oblékat!" :)
    @P.: v takové košilce a kalhotách by mi sice byla na sjezdovce děsná kosa, ale i kdyby... :)
    @Ondra: :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mně to dohromady připomíná pyžamo (ač to stojí 2500 Kč), no offence:-) Eva

    OdpovědětVymazat
  14. @Eva: kéž bych takové pyžamo měl... mé spací úbory jsou... úděsné :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ondra: dík, tady to už taková soupravička není, i to sako tomu dost pomohlo. Ale moc nadšený z toho stejně nejsem (jako by se to po mně chtělo :-) ) Když se v tom Filda cítí... P.

    OdpovědětVymazat
  16. ad P.

    No, abych pravdu řek, tak já teď více než tak trochu závidím. Doufam, že na plánovaném povánočním výletě do Vídně seženu aspoň jednu podobnou věco.

    Jeden menší dotaz na Fildu - v jednom článku si zmínil ultra-slim košili. To je jen řečnický převrat, nebo opravdu existuje ještě užší košile než to co většina řetězců prezentuje jako slim?

    OdpovědětVymazat
  17. @Ondra: to byl jen můj vlastní výraz - na košili je napsáno "Fitted". Ale je to skutečně ta nejužší košile, jakou jsem kdy viděl :D

    OdpovědětVymazat
  18. Fuer mich ist es ja zu viel buntes. A to je to cernobile...za strizliva nenositelne. Variace na tema 101 dalmatinu. Sveho casu v tom vystupova M.Dejdar. Ale nic ve zlem. Your house, your rules, your plesure. M.

    OdpovědětVymazat
  19. @M.: Ten dovětek je geniální!

    A jinak se skvěle bavím. Já to tu dal pouze jako splnění slibu, tedy že prozradím, co jsem si koupil. A vy jste se tak pilně pustili do hodnocení... .. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Primer k M. Dejdarovi byl mozna zbytecne zly:-) jsou mnohem horsi, mnohem..sustakovka, orvanej batoh, deset let stary kecky a hura do divadla...cili nevyhazujte to jen na zaklade meho doporuceni. Jeste muze prijit chvile, kdy kubisticko-postmoderni vzory spatne poskladane klaviatury dojdou a davy vam za ne urvou obe ruce..jen nevime, kdy presne to bude. :-) M.

    OdpovědětVymazat
  21. @M.: víte jak: "Army kabátky nosím jen zásadně tehdy, když nejsou v módě." (nějaká úspěšná modelka) :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mně to nepřijde nijak šílené. Ti Češi jsou prostě v šoku, když nevidí modré džíny nebo tmavé tesilky! ;)

    OdpovědětVymazat
  23. @Víťa: že jo??? Blanche byla nadšená, její filipínská služebná taky a jen všichni Češi jsou hotoví :))) Na druhou stranu mi to dost usnadňuje situaci - rád vyčnívám z davu a v Praze to není zas tak těžké. Jó v NY... to by se za mnou nikdo ani neohlédl... :)

    OdpovědětVymazat
  24. Kalhoty jsou super, košile skvělá, proti tomu vzoru nejde říct ani popel, ale dohromady musím souhlasit s Evou - celkový dojem: pyžamo. Pokud ovšem hodíš na ramena sako nebo porůznu zkombinuješ, jsi můj člověk :) I tak tleskám, ani ne tak odvaze, ale tvému nadhledu. Iren

    OdpovědětVymazat
  25. @Iren: :D Jasně, vždyť já to ani nemíním nosit pořád spolu, spíš odděleně. Tohle ale byla very special occasion, a proto jsem to na sebe dal obojí najednou, abych byl skutečně nepřehlédnutelný .-)

    OdpovědětVymazat
  26. Mám radost, že jsem se trefila. :-) Teda aspoň napůl. Myslím, že každý kousek zvlášť vynikne líp. Takhle dohromady je to ale zase zábavnější. Ale že to vyvolalo spoustu komentářů... Měj se pěkně a těším se na další článek. K.

    OdpovědětVymazat
  27. @K.: další článek už jen čeká na schválení... snad bude brzy :D

    OdpovědětVymazat
  28. Není to můj šálek kafe, abych pravdu přiznala, možná dosti extravagantní, takhle pohromadě (Já mám sice se svým kožichem vyrobeném v šedesátých letech a originální ruskou hučkou z nutrie co povídat k extravaganci, nu což.). Ale ono to chce grácii a styl, tohle nosit - a ty ji rozhodně máš. Když se na to kouknu z hlediska módního průmyslu a módy jako takové, tak si říkám, proč ne, riflí a triček s komixovým potiskem jsem přejedená :) Tobě to prostě sedí.

    OdpovědětVymazat
  29. Proč úlet? Sice nejsem klasický džíny-tenisky-bunda a dá-li pán Bůh ani nikdy nebudu, ale přeci jen vyznávám poněkud méně nápadný styl oblékání. Tmavé kalhoty, černý kabát/sako, atd. Modní odívání mi přijde skvělé a zajímavé, ale někdy mám pocit, že to je být úžasný nápadný a nepřkonatelný za každou cenu... Tím ale nechci Fildovi kazit radost. Lépe takhle, než model zmíněný na začátku. Takže i za odvahu palec nahoru! :-) Nedy

    OdpovědětVymazat
  30. @Nedy: v příštím článku vysvětlím, čemu říkám Fashion Joke - když tak mi to prosím připomeň! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  32. @Anonymní: Kritizovat - povoleno. Atakovat (byť v ironii) - zakázáno!

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  34. @Anonymní: opět invektiva proti třetí osobě, která není předmětem článku. Komentáře této mentální úrovně prosím publikovat na blesk.cz - čeká vás tam vřelé přijetí a nadšený potlesk.

    OdpovědětVymazat
  35. Fildoooo.... Právě jsem dočetla článek o naprosté bezmoci (který jsi mezitím stačil, koukám, smazat)a poprvé lituju, že už nebydlím v Praze.. Hned bych se za tebou rozjela abys v té beznaději nebyl sám (sice nevím, jestli by tě spíš netrefil šlak z mého outfitu - protože mám pocit, že trefil - ale alespoň bys přišel na jiné myšlenky ;-)) Nezoufej, bude líp! Coby

    OdpovědětVymazat
  36. @Coby: nesmazal - jen stáhl. A štve mě to, protože dřív bych ho tu mohl nechat, ale teď ne - z osobního blogu se stal blog profesionální a takové články už tu asi nepatří... Nicméně díky za podporu - jdu spát, to obvykle pomáhá :)

    OdpovědětVymazat
  37. @Coby: a neboj, já bych si tě vzal do parády, a to by pak byl outfit jedna báseň :D

    OdpovědětVymazat
  38. z osobneho blogu sa stal profesionalny? Skoda :(

    OdpovědětVymazat
  39. @lučiak: to ano. Ale když to tu čtou mí potenciální budoucí spolupracovníci či zaměstnavatelé... Musím najít rovnováhu.

    OdpovědětVymazat