pondělí 24. října 2011

Bůh pomsty

Chtěl jsem napsat jeden z článků ze života. Mělo to být o grilování v Sephoře a naší potrhlé šatnářce. Ale vás už evidentně mé děti nezajímají (ano, ta nulová zpětná vazba se jinak vyložit nedá), a tak jdu raději opět do postele za Blanche, páč s ní je mi dobře. Můžete si za to sami, sami, sami!  
Líbá, Filda
PS: polepšete se, mě to jinak nebaví

19 komentářů:

  1. Nevím, proč lidi nereagují - jen dnešní návštěvnost je skoro 150 lidí. Možná na něco čekají.

    OdpovědětVymazat
  2. ja se tesila, ze si poctu, a ono nic :(

    OdpovědětVymazat
  3. teraz som v rozpakoch, ci ten trucpodnik myslis vazne alebo je to joke :)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak ja bych rek ze to je mysleno celkem vazne. Zpetna vazba je velice dulezita, zvlast u takovychhle online forem, kde se lidi navzajem nepotkavaji tvari v tvar komunikace je omezena jen na psane slovo.

    Hmm kdyz to tak ctu, tak si rikam, ze me skola uz dooooooost ovlivnila...

    Pokud by Filda psal jen sam pro sebe, tak to by rovnou moh psat do denicku, a ne online. Takze = podporovat, podporovat, podporovat.

    OdpovědětVymazat
  5. To není fér. Já chci článek ze života! :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Nebo se lidi dostali do stavu zini hibernace, pripadne jsou nemocni a lezi v posteli.

    OdpovědětVymazat
  7. Neviem, no...netreba to dramatizovat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Chci číst články, ne diskutovat! Proto taky čtu tento blog, kdyby nebyl tak dokonale napsaný, tak se tu už nikdy neobjevím... :D

    OdpovědětVymazat
  9. A jak k tomu přijdu já - Gamaorionis (alias Coby), co jsem na poslední článek reagovala jako jediná? :-)) Chodím sem každičký den (a někdy i vícekrát) a třesu se na slíbený trojčlánek a teď tohle? Mimochodem - jak pokračuje projekt s kamarádkou - ta prezentace jejích výtvorů? Coby

    OdpovědětVymazat
  10. @Ondra: získáváš zlatého bludišťáka za přesný rozbor mé situace! (-: Hezky jsi to napsal... .-
    )

    @Coby: tvé reakce si vážím, ale vždycky je mi trapné reagovat na komentáře, dokud nejsou ospoň tři čtyři. No a ten tvůj je tam pořád sám. Hlava XXII :D Neboj, na triptychu pracuju, stává se ze mě Blankolog! (a to nepřeháním! Už se mi o Blanche i zdá :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak jo, přesvědčili jste mě, píšu další článek :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je dobře. Já sem taky chodím každý den a těším se. Nejen na Blanku, ale i na články ze života. Piš, holoubku, piš. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Na urazeni ses sakra velkej kluk! Ja vetsinou komentare nepisu vubec, ale timhle s me teda nastval... To ze ti nikdo nezareagoval na clanek o kolekci h&m bych byt tebou moc nedeamatizoval...internet tim byl az presycenej...ja sem si treba jen prohlidl kolekci na oficialnich strankach a clanky sem k tomu cetl... No dobre clanek...jen jeden. Jinak tvuj blog me bavi, chodim sem pravidelne. Tak pis a pis, myslim ze ti ten blog prinesl vic nez dost pozornosti viz. Blanka (nechapu proc pises Blanche, doufam ze to ma nejakej duvod, protoze me to osloveni nici) nebo recenze casopisu, takze by byla skoda prestat psat clanky pro sve ctenare a psat jen ty "komercni".
    Preju hezkej den, Adam.

    OdpovědětVymazat
  14. @Adam: to, že mi z psaní blogu plynou jisté "výhody" (mail od Blanche bezpochyby potěší), ještě neznamená, že to je cíl mého psaní. Píšu proto, protože znám jen málo lidí, se kterými se dá diskutovat na úrovni. Proto blog chápu jako nový způsob, jak se obohatit o nové úhly pohledu, které od čtenářů jistě mohu získat. Pokud mi to čtenáři nejsou schopni dát, proč bych měl psát dál? To si můžu, jak řekl Ondra, psát do deníčku a nemusím tu sedět sedm hodin nad článkem, dělat dvakrát korekturu a ve Photoshopu si hrát s aranžmá fotek. Je to obchod. Já bavím vás, vy mě. Psát "na dluh", to nevydržím dlouho...
    A proč píšu Blanche? Protože miluju francouzštinu. A teď mě ještě napadlo, že by se to též dalo vykládat jako odkaz na Blanche de Valois, jako jakousi královskou poctu, odkaz na Blančinu spolupráci s princeznami Perského zálivu.

    OdpovědětVymazat
  15. Já hlasuju za více článků z osobního života kluka, kterému napsala "Blánš" a který se minul povoláním. :D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrá. Tak sem to úplně nemyslel,ale budiž. Asi se to tak dalo vyložit. Jen sem chtěl říct, že se rozčílit zrovna po článku o h&m mi přišlo trochu moc v tom konkrétním případě. Možná bylo i moc to jak sem reagoval ja.
    Díky za vysvětlení ohledně Blanky.
    Adam

    OdpovědětVymazat
  17. @Adam: Ono to nebylo jen kvůli H'M. Kolik lidí se třeba těšilo na report z přehlídky Blanche a odezva? Minimální... H'M byla jen pomyslná poslední kapka.

    OdpovědětVymazat
  18. Články ze života jsou nejlepší. Jsou plné humoru, nadsázky a osobitého pisatelského ducha, možná nejsou poučné ale jsou skvělé.....Takže psát psát a psát !!

    eN.

    OdpovědětVymazat